Više o kolačićima


Ova web stranica na Vaš kompjuter sprema malenu količinu informacija tzv. kolačića (eng. cookies). Neki kolačići služe da bi web stranica uopšte radila, drugi da bi bolje (brže, preglednije ili slično) radila dok treći da bi vlasnik web stranice dobio više informacija o posjetiteljima web stranice.

Kada pristupate na našu web stranicu, sami odabirete kolačiće koje ste spremni podijeliti s nama kao vlasnicima web stranice:

Strogo potrebni kolačići


To su kolačići koji su nam nužni da bi web stranica uopće radila. Primjerice oni pamte koji je bio Vaš odabir kolačića. Naša web stranica uvijek prikuplja strogo potrebne kolačiće kako bi radila te za isto ne traži Vašu zasebnu suglasnost.

Analitički kolačići


To su kolačići koji nam pomažu bolje razumjeti način na koji koristite našu web stranicu, sve kako bi ju mogli bolje prilagoditi Vašim potrebama. Primjerice oni pamte kada ste pristupili našoj web stranici, koje naše podstranice ste posjećivali i slično. Naša web stranica prikuplja analitičke kolačiće samo ako ste nam za to dali saglasnost.

Kako promijeniti odabir?


Ako želite kasnije promijeniti odabir analitičkih kolačića, isto možete napraviti putem ikone Postavke za kolačiće koja se nalazi na dnu naše web stranice. Klikom na tu ikonu, otvorit će Vam se pretraživač gdje možete odabrati kolačiće koje će naša stranica (ubuduće) spremati. Potom je potrebno ažurirati postavke Vašeg internetskog preglednika (ažurirati web stranicu).

Dodatno, postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Više o tome možete saznati klikom na bilo koji od sljedećih linkova:
© 2017 - 2023
FacebookYoutubeInstagramLinkedin