SAMO U MERCATORU „UZ PIKA BONUS PROIZVODE DO VRIJEDNE NAGRADE“

04.08.2020.

NOVA NAGRADNA IGRA MERCATORA I PIKA KARTICE
Sarajevo 04.08.2020.g.
– Mercator i dalje nastavlja da donosi radost među svoje kupce i to ovaj put sa novom nagradnom igrom pod nazivom „Uz Pika bonus proizvode do vrijedne nagrade“.

 

„Sa velikim zadovoljstvom i ponosom želimo naše vjerne kupce informisati i pozvati da učestvuju u novoj nagradnoj igri koju organizujemo zajedno sa našim vjernim partnerom Pika Kartica. Pravo na učešće imaju svi kupci koji u Mercatoru obave kupovinu barem jednog proizvoda označenog sa Pika Bonus uz Pika Karticu. Stoga, ukoliko nemate svoju Pika Karticu, ne čekajte nego požurite do najbližeg Mercatora gdje će vam naše ljubazno osoblje pomoći da se registrujete i odaberete proizvod označen sa oznakom Pika Bonus jer najsretniji kupci će osvojiti osvojiti poklon kupovinu u Mercatoru.“, kazala je Martina Jakešević iz odjela Marketing i PR Mercatora BH.

 

Nova nagradna igra je pokrenuta 29. jula i trajaće do 23. septembra 2020. godine. Svaki kupac koji u tom periodu izvrši kupovinu najmanje jednog proizvoda sa oznakom Pika bonus uz Pika karticu, ima pravo učešća u nagradnoj igri na veoma jednostavan način, slanjem SMS poruke na broj 091 212 408 u kojoj je naveden broj prodavnice i broj fiskalnog računa ( primjer:  BF 67 – razmak – 305829). Na taj način svaki kupac postaje jedan od potencijalnih dobitnika pet vrijednih poklon bonova u iznosu od 1.000 KM za kupovinu u Mercatoru. I to nije sve, jer osim akcijskih Pika cijena, kupci dobijaju i trostruke Pika bodove na artikle koji učestvuju u projektu Pika bonus.

Brendovi koji su uzeli učešće u ovom projektu i čiji se proizvodi nalaze na policama Mercatora sa oznakom Pika Bonus su Ariel, Perwoll, Fabuloso, Somat, Naturella, Maggi i Haribo.

Budite i vi jedan od učesnika nove nagradne igre, a pet najsretnijih će ovog ljeta uz pomoć Mercatora osvježiti svoj kućni budžet vrijednim nagradama.

 

Vaš Mercator


Prijavite se u svoj korisnički račun ili postanite član

Imam karticu Želim karticu