PLAĆAJTE PIKA PLATNOM KARTICoM U SKLOPU PROGRAMA NAŠA SRIJEDA I OSVOJI DUPLE BODOVE!

13.04.2023.


ASA Banka sa partnerima Naše srijede donosi nova iznenađenja!


Svake srijede plaćajte kod partnera ASA platnom PIKA karticom, a svaka kupovina za vrijeme promocije donosi čak 10x više bodova, odnosno 3 KM = 10 bodova!

Svakih 500 sakupljenih bodova pretvaramo u iznos od 10 KM na Vašoj platnoj PIKA kartici, koje možete iskoristiti u mreži Superkartice odnosno u Mercatoru i HIFA Petrol pumpama.

Kao i do sada, prilikom svake kupovine srijedom, imaoci plane PIKA kartice ostvaruju popuste u: Domodu, Mercatoru, Modiani, Tehno Shop web shop-u, Hifa petrol pumpama, Konzumu, Okaidiju, Planici, Dresscode-u, Plazi i Intersport prodavnicama. No, u sklopu promotivne akcije, za svakih potrošenih 3 KM, na platnu PIKA karticu se bilježi čak 10 bodova, umjesto dosadašnjeg jednog boda. Prilikom prelaska praga od skupljenih 500 bodova, ovaj bonus se pretvara u cash back u vrijednosti od 10 KM na PIKA kartici. Navedeni iznos je moguće potrošiti prilikom neke od narednih kupovina isključivo u mreži Superkartice odnosno u Mercatoru i na HIFA Petrol pumpama.

Popis partnera Naše srijede i iznose popusta kod partnera, pronađite ovdje: https://www.asabanka.ba/stanovnistvo/kreditne-kartice/sta-je-nasa-srijeda/

 

Napominjemo da platna PIKA kartica predstavlja jedinstvenu kombinaciju platne kartice i PikaKartice za sakupljanje bodova prilikom svake transakcije, bilo gdje u zemlji i inostranstvu. Korištenjem ove kartice, u Konzumu, Mercatoru i Intersportu račun možete podijeliti na 2-10 rata, bez kamata i naknada.

*Promocija traje do kraja aprila 2023. godine.

Prijavite se u svoj korisnički račun ili postanite član

Imam karticu Želim karticu