PIKA NAS POVEZUJE

01.07.2021.

Imaoci Pika kartica kupuju 5% jeftinije u sezonskim Konzum prodavnicama u Hrvatskoj tokom jula i augusta ove godine.


Svi imaoci Pika kartice će u prvoj sedmici jula, dobiti kupon za popust od 5% za svaku kupovinu u više od 140 sezonskih Konzum prodavnica na obali i otocima Hrvatske, koje možete koristiti u julu i augustu 2021. godine.

Kupon uz Vašu Pika Karticu pokažite na blagajni sezonskih prodavnica Konzuma u Hrvatskoj.

Kako doći do kupona?

Kupon ćete dobiti na Vaš e-mail kojim ste izvršili registraciju za Pika Karticu.

Ako imate Pika karticu, a još niste dobili kupon za popust od 5% u Konzum prodavnicama, možete nas kontaktirati na besplatni telefonski broj 080 02 22 28 ili uz pisani zahtjev na info@pikakartica.ba  s naznakom "Kupon za popust od 5% u Konzumu".

Popust se ostvaruje u svakoj kupovini i odnosi se na iznose do 10.000 kn te se ne sabira sa drugim popustima na ukupan iznos računa. Popust se ne odnosi na promotivne proizvode ili proizvode na akciji, proizvode s oznakom "kupi više, plati manje", za kupovinu duhanskih proizvoda, bonova za mobitel, poklon kartice, štampe, usluge plaćanje računa i pakovanje poklona, na iznos povratne naknade te na proizvode iz programa sakupljanja naljepnica radi ostvarivanja popusta.

Lokator Konzum prodavnica u Hrvatskoj

Kliknite pretragu Konzum prodavnica, za tačne lokacije s popisa sezonskih Konzum prodavnica, gdje možete iskoristiti popust od 5%!

PAŽNJA: Lokator može poslužiti samo kao pretraga sezonskih Konzum prodavnica, gdje se primjenjuje popust od 5%. Popust se ne odnosi na sve Konzumove prodavnice navedene u lokatoru, već samo na one odabrane s gornjeg popisa.

Prijavite se u svoj korisnički račun ili postanite član

Imam karticu Želim karticu