Mercator i Moji brendovi te nagrađuju - RADUJMO SE ZAJEDNO

10.12.2021.

Moje brendove biraj i na Vlašiću skijaj!


U Mercatoru, uz Pika karticu, a da pri tom na računu imate najmanje jedan artikl sa oznakom „ Moji brendovi”, možete osvojiti jedan od 10 VIKEND BORAVAKA NA VLAŠIĆU.

Radujmo se zajedno.

 

Direktno učešće u nagradnoj igri imaju kupci sa prijavljenim prebivalištem u BiH, koji izvrše kupovinu u poslovnim jedinicama Priređivača na području BiH u iznosu računa od najmanje 30,00 KM i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal koji je na polici obilježen oznakom „Moji brendovi“, uz obavezno korištenje Pika kartice registrovane u sistemu programa lojalnosti Super Kartice d.o.o. Sarajevo, osim zaposlenika Priređivača i Super Kartice d.o.o. Sarajevo, odnosno članova njihovih užih porodica koji sa njima žive u zajedničkom domaćinstvu. 

Svaki učesnik u nagradnoj igri može učestvovati s neograničenim brojem kupovina navedenih proizvoda, s tim da jedan učesnik može dobiti samo jednu nagradu u toku trajanja nagradne igre, bez obzira na broj realizovanih kupovina.

 

Izvlačenje dobitnika nagrada će se održati dana 21.01.2022.godine u 12.00 sati, metodom slučajnog odabira certifikovanim kompjuterskim softverom broja registrovane Pika kartice koja ispunjava uslov učešća u nagradnoj igri.

 

Nagradni fond Federacija BiH

 

7x VIKEND BORAVAK ZA DVIJE OSOBE NA VLAŠIĆU

(*uključuje 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe uz neograničeno korištenje wellness centra, sa uplaćenom boravišnom taxom i osiguranjem)

*Aranžman se može koristiti u periodu od 01.02.-28.02.2022.godine.

 

Nagradni fond RS

 

3x VIKEND BORAVAK ZA DVIJE OSOBE NA VLAŠIĆU

(*uključuje 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe uz neograničeno korištenje wellness centra, sa uplaćenom boravišnom taxom i osiguranjem)

*Aranžman se može koristiti u periodu od 01.02.-28.02.2022.godine.Pravila nagradne igre Radujmo se zajedno_FBiH.pdf

Pravila nagradne igre MB Radujmo se zajedno_RS.pdf


Prijavite se u svoj korisnički račun ili postanite član

Imam karticu Želim karticu